Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ekin biçmek

Rüyada kuru ekin biçmek

Rüyada kuru ekin biçmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, prestij kazanılacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ekin biçmek gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kuru ekin biçmek çaresizliğinin büyüyeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırpanla ekin biçmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biçerle ekin biçmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ekin biçmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işinin en iyisi olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada ekin biçmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalettir.

Rüyada yeşil ekini biçmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sevdiğine kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuru ot biçmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments