Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine kefen biçmek

Rüyada kendine kefen biçmek

Rüyada kendine kefen biçmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendine kefen biçmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemekte fayda var.

Rüyada kendi kefenini biçmek bereketin geleceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına işaret eder.

Rüyada kefen biçmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendine kefen biçmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına delalettir.

Rüyada mercimek biçmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Rüyada yulaf biçmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine yorulur.

Rüyada tırpanla ot biçmek üzüntülerin günden güne artacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kamış biçmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik biçmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments