Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil otları biçmek

Rüyada yeşil otları biçmek

Rüyada yeşil otları biçmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, şansın yaver gideceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil otları biçmek gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Rüyada yeşil otları biçmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine işarettir.

Rüyada kuru ot biçmek el üstünde tutulacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada orakla ot biçmek iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, planların tutmayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada ot biçmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada tırpanla ot biçmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, şöhretli biri olunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada ot biçmek kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen biçmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada yeşil yonca biçmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments