Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada ot biçmek

Rüyada tarlada ot biçmek

Rüyada tarlada ot biçmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada ot biçmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya dahil olurken elinize geçen bilgiler, bazı para kazanma planları içerisine alınmanıza sebep olabilir.

Rüyada tarlada ot biçmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ot biçmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil otları biçmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, gülüp eğleneceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru ot biçmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine inanılır.

Rüyada orakla ot biçmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Rüyada tırpanla ot biçmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada buğday biçmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada ekin biçmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments