Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeltik biçmek

Rüyada çeltik biçmek

Rüyada çeltik biçmek geçim için verdiği savaşın kızışacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, arabuluculuk yapılacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, rakiplerini alt edeceğine, dolayısıyla geleceğine delalettir.

Rüyada çeltik biçmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada çeltik biçmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çeltik görmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çeltik tarlası görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada çeltik tarlası görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sağlığının kötüye gideceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırpanla ekin biçmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ömür biçmek çok para kazanılacağına, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil soğan biçmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine inanılır.

Rüyada başak biçmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments