Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe diktiğini görmek

Rüyada menekşe diktiğini görmek

Rüyada menekşe diktiğini görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine alamet eder.

Rüyada menekşe diktiğini gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada menekşe diktiğini görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına yorulur.

Rüyada menekşe sulamak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada menekşe ekmek alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada pembe menekşe görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda mor menekşe görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulur.

Rüyada menekşe toplamak karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada mor menekşe görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda menekşe görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments