Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada menekşe sulamak

Rüyada menekşe sulamak

Rüyada menekşe sulamak eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sağlığının bozulmayacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada menekşe sulamak gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya ilişkiler sizi bazı konularda engelleyebilir.

Rüyada menekşe sulamak kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saksıya menekşe dikmek evi yoksa ev alacağına, yönetici makamına oturacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor menekşe ekmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada menekşe çiçeği görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksı menekşe görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalettir.

Rüyada açmış menekşe görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine alamet eder.

Rüyada mor menekşeler görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kırmızı menekşe görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments