Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı menekşe görmek

Rüyada kırmızı menekşe görmek

Rüyada kırmızı menekşe görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı menekşe gördüyseniz:

  • Estetikle, sanatla veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili başlıklarda para kazanma şansı doğabilir.

Rüyada kırmızı menekşe görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı menekşe görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işarettir.

Rüyada saksıda menekşe görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Rüyada menekşe toplamak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada menekşe koklamak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada menekşe çalmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor menekşe dikmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına delalettir.

Rüyada menekşe ekmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments