Rüyada solmuş menekşe görmek

Rüyada solmuş menekşe görmek herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet eder.

Rüyada solmuş menekşe gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden önce tekrar tekrar düşünmenizde fayda var.

Rüyada solmuş menekşe görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına işarettir.

Rüyada mor menekşe görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına inanılır.

Rüyada dağ menekşesi görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada menekşe çiçek görmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına delalettir.

Rüyada pembe menekşe görmek sorunlarını teker teker aşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı menekşe görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, nasiplerini alacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına yorulur.

Rüyada toprağa menekşe dikmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada menekşe çiçeği görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top