Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memurluk kazanmak

Rüyada memurluk kazanmak

Rüyada memurluk kazanmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, onlara değer vereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada memurluk kazanmak gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Rüyada memurluğu kazanmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Rüyada memurluk kazanmak pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada banka memuru görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada devlet memuru görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işarettir.

Rüyada kendini memur olarak görmek zengin bir hayata sahip olunacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada memur olmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada gümrük memuru görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments