Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memurluk sınavını kazanmak

Rüyada memurluk sınavını kazanmak

Rüyada memurluk sınavını kazanmak ters giden işlerin normale döneceğine, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, makamının ve ününün artacağına, çok kötü günler geçireceğine, sorunlarının artacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bir ikilem içinde bulunuyorsunuz.

Rüyada memurluk sınavını kazanmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, karısının çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada memurluğu kazanmak son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada memurluk kazanmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memurluk sınavına girmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, ailesini utandırmayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini memur görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada gümrük memuru görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, fakirlikten kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada memur olarak atanmak güzel ve doğru işler yapacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada banka memuru görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments