Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memur olarak atandığını görmek

Rüyada memur olarak atandığını görmek

Rüyada memur olarak atandığını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, şansın önünün kesileceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada memur olarak atandığını gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışları sizin için öğretici olabilir.

Rüyada memur olarak atanmak sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Rüyada memur olarak atandığını görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada memurluğa atanmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada memur olup atanmak sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada memur olmak büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah memuru olmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına alamet eder.

Rüyada devlet memuru olmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, güvenini sarsacağına, şansın kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye memuru görmek takdir toplayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, dertlerin bölüşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments