Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesiz kadın görmek

Rüyada memesiz kadın görmek

Rüyada memesiz kadın görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, kazançta zarar edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada memesiz kadın gördüyseniz:

  • Bir misafirliğe gidebilirsiniz ya da eğlence hayatınızda hareketlilik olacak.

Rüyada kadın memesi emmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada kadının memesini sıkmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kadın memesine ellemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kadının memelerini okşamak bereketli günler geçirileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, başına türlü belalar geleceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi tutmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazancının hiç azalmayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine inanılır.

Rüyada memesiz kadın görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine delalettir.

Rüyada kadının kendi memesini görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments