Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının kendi memesini görmek

Rüyada kadının kendi memesini görmek

Rüyada kadının kendi memesini görmek zenginliğini kaybedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, malların çoğalacağına, rahat bir hayatı olacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının kendi memesini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Rüyada bir kadının memesini emmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, imkânların çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kadın memesi görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada kadının memesinden süt içmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, işlerinin baltalanacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Rüyada bir kadın memesi görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi sıkmak kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının memesini ellemek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments