Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesi tutmak

Rüyada kadın memesi tutmak

Rüyada kadın memesi tutmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesi tutmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili şeylerde şanslısınız.

Rüyada kadın memesi tutmak uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesini tutmak aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada kıllı kadın memesi görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada kadının kendi memesini görmek işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi emmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kazancın daha da artacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın memesi görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, yaşamın kolaylaşacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada kadının memesini sıkmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments