Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi memeden süt sağmak üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada memeden süt sağdığını görmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden süt sağmak kötü günler yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek memesinden süt sağmak hasta olanlar için şifa bulmaya, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına delalettir.

Rüyada at sütü sağmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments