Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden kan aktığını görmek

Rüyada memeden kan aktığını görmek

Rüyada memeden kan aktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada memeden kan aktığını gördüyseniz:

  • Eski hedeflerinizi veya eğilimlerinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada memeden kan aktığını görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıhhat ve moral bulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek olumsuz olaylarla karşılaşacağına, başarısızlığa düşeceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına tabir olunur.

Rüyada memeden süt aktığını görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada memeden irin aktığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden su aktığını görmek hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına yorulur.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments