Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının memesini görmek

Rüyada bir başkasının memesini görmek

Rüyada bir başkasının memesini görmek düşmanlarınızın size zarar verebileceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, düze çıkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının memesini gördüyseniz:

  • Yorulmak bilmeden bir çok önemli işi başarabilirsiniz.

Rüyada kadın memesine ellemek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, patron olunacağına işarettir.

Rüyada eşinin memesini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, amaçlarına nail olacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada köpek memesi görmek uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işarettir.

Rüyada memeden kan gelmek az çalışarak çok gezeceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada kadın memesi tutmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına işaret eder.

Rüyada memeden emzirmek huzur içinde yaşayacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, yeni bir eve sahip olacağına yorulur.

Rüyada çirkin kadın memesi görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, bir koyduğu işten üç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesinin memesini emmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments