Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada keçi memesi görmek

Rüyada keçi memesi görmek

Rüyada keçi memesi görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Rüyada keçi memesi gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok şeyle uğraşmak zorunda kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada keçi memesi görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine işarettir.

Rüyada ablasının memesini görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmesi emzirmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memelerini görmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sağlığını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sol memeden bebek emzirmek geleceğe daha umut dolu bakacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, malının ve kazancının tam olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının memesini emmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin memesini görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments