Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede yara görmek

Rüyada memede yara görmek

Rüyada memede yara görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada memede yara gördüyseniz:

  • Kendinize, yaptığınız işlere veya girişimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada memesinde yara görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memede yara görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada memenin yara olduğunu görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın memesi yalamak arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada kendi memelerini görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Rüyada bebeğe memeden süt vermek borçlarının ödeneceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ memeden bebek emzirmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, çirkin bir iş yapmaya, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden su aktığını görmek ticaret ehli kişi olacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments