Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memenin yara olduğunu görmek

Rüyada memenin yara olduğunu görmek

Rüyada memenin yara olduğunu görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, işlerinin çok açılacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına rivayet eder.

Rüyada memenin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada memesinde yara görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada memede yara görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada memenin yara olduğunu görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine tabir olunur.

Rüyada kadının memesini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin memesini görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada eşinin memesini emmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeden süt emzirmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet eder.

Rüyada kulak memesinin kanadığını görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments