Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun memesini görmek

Rüyada komşunun memesini görmek

Rüyada komşunun memesini görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun memesini gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada komşunun memesini görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet eder.

Rüyada memede sivilce görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada memesini büyük görmek rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine delalettir.

Rüyada kendi memesinden süt emmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işarettir.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işarettir.

Rüyada kulak memesi emmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine inanılır.

Rüyada başka bir kadının memesini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments