Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memenin açık olduğunu görmek

Rüyada memenin açık olduğunu görmek

Rüyada memenin açık olduğunu görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına inanılır.

Rüyada memenin açık olduğunu gördüyseniz:

  • Yardımsever doğanız karşınızdaki kişilerde karşılığını verme duygusu oluşturabilir.

Rüyada kendi memesini açık görmek kısmetinin açık olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada memenin açık olduğunu görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, ondan faydalanacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi memelerini açık görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, dünya malına kavuşulacağına, kirli işlere bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada memeyi açık görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hastalığının düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada memeyi kesmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada memesini görmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kazancının daha da artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments