Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesini görmek

Rüyada memesini görmek

Rüyada memesini görmek ruhsal olarak etkileneceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, ana baba sözü dinlemeye, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, kazancın günden güne artacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada memesini gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Rüyada birinin memelerini görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin memesini emmek kararlarına saygı duyulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Rüyada memenin yara olduğunu görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, unvan sahibi olacağına işarettir.

Rüyada memeden su geldiğini görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada memede kıl görmek ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının memesini görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka kadının memesini görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, her zaman haklının yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek memesi görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments