Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeyi açık görmek

Rüyada memeyi açık görmek

Rüyada memeyi açık görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, şansızlığın kırılacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, zaaflarına kapılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, kafasını toparlayacağına işaret eder.

Rüyada memeyi açık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Rüyada memeyi açık görmek bir bebek sahibi olacağına, işlerini boşvereceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memelerini açık görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada memenin açık olduğunu görmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesini açık görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, iyi şeyler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının memesinden süt içmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kulak memesi emmek peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada memeden süt sağmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, işinden geri kalacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments