Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesini açık görmek

Rüyada kendi memesini açık görmek

Rüyada kendi memesini açık görmek kolay yollardan kazanacağına, rızkının eksileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza işaret eder.

Rüyada kendi memesini açık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada memeyi açık görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi memelerini açık görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına inanılır.

Rüyada kendi memesini açık görmek yeni işler alacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine alamet eder.

Rüyada memenin açık olduğunu görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada memeyle oynamak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, rahatsızlık vereceğine, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kedi memesi görmek başarılarının her geçen gün artacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine yorulur.

Rüyada memeye ellemek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments