Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeyi kesmek

Rüyada memeyi kesmek

Rüyada memeyi kesmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, prestij sahibi olunacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hastalıkların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeyi kesmek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada kendi memesini kesmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine tabir olunur.

Rüyada memesini kesmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kulak memesi kesmek durumun değişmesine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına alamet eder.

Rüyada kulak memesini kesmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeyi kesmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, daha zengin hale geleceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi memesi görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sağ memeden bebek emzirmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada memede leke görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments