Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada memelerinin açık olduğunu gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada memenin açık olduğunu görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesini açık görmek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendi memelerini açık görmek başarısızlığa düşeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeyi açık görmek huzursuz olacağına, güzel bir hayat geçireceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet eder.

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet eder.

Rüyada memesinin açıldığını görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin memesini görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada kulak memesini kesmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments