Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memelerini açık görmek

Rüyada kendi memelerini açık görmek

Rüyada kendi memelerini açık görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada kendi memelerini açık gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kendi memesini açık görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada memenin açık olduğunu görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada memelerinin açık olduğunu görmek hastalıkların kalmayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi memelerini açık görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada memeyi açık görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada memede yara görmek art niyetli kişilere uyacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet eder.

Rüyada memeden kıl koparmak hasret çekenlerin birleşeceğine, ticarette zarar edeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi memesinin büyüdüğünü görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, yüküne ortak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments