Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memede sivilce görmek

Rüyada memede sivilce görmek

Rüyada memede sivilce görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada memede sivilce gördüyseniz:

  • İkna için, tekliflerinizi yenileyebilir, örneklerinizi çeşitlendirebilir veya yöntemlerinizi süsleyebilirsiniz.

Rüyada memede sivilce görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına işaret eder.

Rüyada elinde sivilce görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, ayıplı yolara sapacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzünde sivilce görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Rüyada boyunda sivilce görmek yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine inanılır.

Rüyada her yerini sivilceli görmek beddua ve ah alacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünün sivilce olduğunu görmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünden sivilce sıkmak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, verilen  sözlerin tutulacağına işaret eder.

Rüyada gözde sivilce görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments