Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözde sivilce görmek

Rüyada gözde sivilce görmek

Rüyada gözde sivilce görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, itibarını zedeleyeceğine, çok zengin olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, zorlukların aşılacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işaret eder.

Rüyada gözde sivilce gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada gözde sivilce görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, kolaylıklara kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Rüyada gözde leke görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, hatalarını fark edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözden akan kan görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, edilen duaların kabul edileceğine, birikim yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözden kirpik çıkartmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gözde çapak temizlemek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözden korkmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözden ip çıkarmak zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine yorulur.

Rüyada gözde morluk görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments