Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde sivilce görmek

Rüyada elinde sivilce görmek

Rüyada elinde sivilce görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, itibar kazanacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde sivilce gördüyseniz:

  • Gittiğiniz yolun doğruluğu konusunda sizi onaylayan işaretler kendisini göstermeye başlayabilir.

Rüyada elinde sivilce görmek karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sivilce çıktığını görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulur.

Rüyada başında sivilce görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü sivilceli birini görmek karlı işler alacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada avret yerinde sivilce görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine tabir olunur.

Rüyada alnında sivilceler görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sivilcesini sıkmak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kolunda sivilce görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments