Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerini sivilceli görmek

Rüyada her yerini sivilceli görmek

Rüyada her yerini sivilceli görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kazançlı işler yapılacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerini sivilceli gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin fabrika ayarlarının yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada her yerini sivilceli görmek zararların günden güne artacağına, büyük kazanç sağlanacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzünün her yerinde sivilce görmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunları başarıyla çözmeye alamet eder.

Rüyada her yerinde sivilce görmek zorlanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunun her yerinde sivilce görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada her yerinin morardığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine alamet eder.

Rüyada her yeri su bastığını görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada her yeri dağıtmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yeri yıkılmış görmek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments