Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytan ve melek görmek

Rüyada şeytan ve melek görmek

Rüyada şeytan ve melek görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Rüyada şeytan ve melek gördüyseniz:

  • Belli yönlerde ilerleyebilmek için kendinize zaman yaratmalısınız.

Rüyada melek ve şeytan görmek üzüntülerin biteceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytan ve melek görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına delalettir.

Rüyada şeytan melek görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek şeytan görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada şeytanla melek görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada meleklerden yardım istemek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek sesi duymak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Rüyada yazıcı melek görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments