Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi melek görmek

Rüyada mavi melek görmek

Rüyada mavi melek görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, çok başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bilincin artacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi melek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herşey aniden yüz seksen derece değişiklik gösterebilir.

Rüyada mavi melek görmek rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, düşmanını alt edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine inanılır.

Rüyada kabenin üstünde melek görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, helal lokmalar yiyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada şeytanla melek görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, üzgün ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada meleklerin indiğini görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada meleklerin namaz kıldığını görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada melek şeklinde bulut görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hayatın pahalılaşmasına işaret etmektedir.

Rüyada melek sesi duymak neşeli ve keyifli günler geçireceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments