Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleklerin indiğini görmek

Rüyada meleklerin indiğini görmek

Rüyada meleklerin indiğini görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, büyük mutluluk duyulacağına alamet eder.

Rüyada meleklerin indiğini gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Rüyada meleklerin indiğini görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada melek indiğini görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, her şeyin ters gideceğine delalettir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada hatim indirdiğini görmek sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, çok daha fazla adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçak indiğini görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsten indiğini görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada direkten indiğini görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, zorluklarının biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments