Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek indiğini görmek

Rüyada melek indiğini görmek

Rüyada melek indiğini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, oğlu evli ise boşanacağına delalettir.

Rüyada melek indiğini gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada meleklerin indiğini görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek indiğini görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret etmektedir.

Rüyada dağdan indiğini görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına alamet eder.

Rüyada helikopter indiğini görmek insanları sakinleştireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada attan indiğini görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada şartel indirmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments