Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direkten indiğini görmek

Rüyada direkten indiğini görmek

Rüyada direkten indiğini görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada direkten indiğini gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.

Rüyada direkten indiğini görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine delalettir.

Rüyada direkten inmek kısmetlerinin de kapanacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada direkten düşmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada arabadan indirilmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada dağdan indiğini görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hatim indirdiğini görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada koç indiğini görmek onların yaralarına merhem olacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkondan indiğini görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments