Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hatim indirdiğini görmek

Rüyada hatim indirdiğini görmek

Rüyada hatim indirdiğini görmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, diploma ve meslek sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hatim indirdiğini gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Rüyada hatim indirdiğini görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hatim indirmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hatime başlamak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada hatim yapmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hatim eden görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kuranı kerim hatim etmek üzgün ve karamsar olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hatim duası yapmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerinin çok açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran hatim etmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments