Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsten indiğini görmek

Rüyada otobüsten indiğini görmek

Rüyada otobüsten indiğini görmek hayatının afiyette geçeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, ödeme güçlü çekeceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsten indiğini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada otobüsten indiğini görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, işlerinin ağırlaşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada un indirmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah arabadan indiğini görmek zarar edeceğine, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hevesinin kursağında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada şartel indirmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada gökten nur indiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada dağdan indiğini görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine yorulur.

Rüyada asansörün indiğini görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments