Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek tüyü görmek

Rüyada melek tüyü görmek

Rüyada melek tüyü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulur.

Rüyada melek tüyü gördüyseniz:

  • Söylediğiniz bazı şeylerle kendinizi taahhüt altına sokmuş olabilirsiniz.

Rüyada melek tüyü görmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, faydalı şeyler yapacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada melek gölgesi görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, hastalıkların biteceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gökten inen melek görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek yanlış kararlar vereceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük melekleri görmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada aşk meleği görmek biraz dinleneceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada iyilik meleği görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ölüp melek olmak kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments