Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek gibi uçmak

Rüyada melek gibi uçmak

Rüyada melek gibi uçmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada melek gibi uçmak gördüyseniz:

  • Su, yağ, lastik kontrolü, bilet alınan firmaların güvenilirliği, unutulan evraklar v.b konularda dikkatli olunması gerekebilir.

Rüyada melek gibi uçmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada melek olup uçmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada melekle uçmak kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzer gibi uçmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kartal gibi uçmak alim insanlardan sayılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalettir.

Rüyada güvercin gibi uçmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kuşlar gibi uçmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments