Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek doğurmak

Rüyada melek doğurmak

Rüyada melek doğurmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kötülüklerden uzak kalacağına inanılır.

Rüyada melek doğurmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada melek doğurmak kafasına göre birini bulacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulmaktadır.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, sıkıntıların artacağına işaret eder.

Rüyada ölüp melek olmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, zor durumlara düşeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada melek indiğini görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Rüyada melekli kolye görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada melek kanadı görmek eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulur.

Rüyada meleğin elini tutmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, stresini atacağına inanılır.

Rüyada meleklerden haber almak yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments