Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleğin elini tutmak

Rüyada meleğin elini tutmak

Rüyada meleğin elini tutmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada meleğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Daha sonra pişman olabilirsiniz.

Rüyada meleğin elini tutmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada elinde para tutmak büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine rivayet eder.

Rüyada müdürünün elini tutmak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada eli tutmak ekmeğinin artacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adamın elini tutmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments