Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meleklerden haber almak

Rüyada meleklerden haber almak

Rüyada meleklerden haber almak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada meleklerden haber almak gördüyseniz:

  • Şaibeli hareketleri olan kişiler veya gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada meleklerden haber almak huzur ve mutluluk bulacağına, canının derdine düşeceğine, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada melekten haber almak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına işarettir.

Rüyada sorgu meleklerini görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına delalettir.

Rüyada melekler tarafından korunmak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına işaret eder.

Rüyada baş melek görmek kendisine uğur getireceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüm meleğini görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına inanılır.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm melekleri görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments