Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekli kolye görmek

Rüyada melekli kolye görmek

Rüyada melekli kolye görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, arzularının yerine geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına işaret eder.

Rüyada melekli kolye gördüyseniz:

  • Ama, o kişi dört gözle sizin itiraflarınızı bekliyor.

Rüyada melek kolye görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, günbegün kötüleşeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada altın melek kolye görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada melekli kolye görmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada melekten bir şey almak uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada azrail meleği görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada azap meleği görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehennem meleği görmek küslüklerin biteceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada azrail meleğini görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments