Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp melek olmak

Rüyada ölüp melek olmak

Rüyada ölüp melek olmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, bolluk ve bereketin artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüp melek olmak gördüyseniz:

  • Ağır ilerleyen bir ilişkinizde sizin ya da karşı tarafın egoizmi yüzünden geçici bir dargınlık yaşanması olasıdır.

Rüyada ölüp melek olmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine işarettir.

Rüyada melek çağırmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada insan görünümlü melek görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada buluttan melek görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, arabuluculuk yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek doğurmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada melek kanadı takmak endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya yorulmaktadır.

Rüyada bir melek görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, onları rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada melek öldürmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments