Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayınlı tarla görmek

Rüyada mayınlı tarla görmek

Rüyada mayınlı tarla görmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mayınlı tarla gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Rüyada mayınlı tarla görmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine inanılır.

Rüyada mayın tarlasında yürümek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mayın tarlası görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalettir.

Rüyada mayına basmak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mayın toplamak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mayın temizlemek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mayın görmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil soğan tarlası görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments