Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayına basmak

Rüyada mayına basmak

Rüyada mayına basmak işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayına basmak gördüyseniz:

  • Uzun süre etkisini gösterecek olan bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada mayına basmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada mayın toplamak bunu şeref sayacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada mayın tarlası görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada mayın görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Rüyada mayın temizlemek yaşamının yoluna gireceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mayın tarlasında yürümek iyi bir kariyer edineceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mayınlı tarla görmek başarılı olacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet eder.

Rüyada peynir basmak bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok büyük atılımlar yapılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments