Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mayın tarlası görmek

Rüyada mayın tarlası görmek

Rüyada mayın tarlası görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada mayın tarlası gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mayın tarlasında yürümek makamının ve ününün artacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mayınlı tarla görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mayın tarlası görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, büyük tartışmalara gireceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mayın görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet eder.

Rüyada mayın toplamak sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mayına basmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada mayın temizlemek daha iyi bir eve çıkılacağına, borçlarının kalmayacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments